Om Georgisk

 


Jeg hedder Sophia Sagaradze. Jeg er 24 år og fra Georgien. Jeg har en mastergrad i musikkomposition har boet i Danmark i to år.

 

Jeg har lavet Georgisk for at skabe en forbindelse mellem mit hjemland Georgien og Danmark. Georgisk er derfor til for at dele georgisk kultur, i første omgang gennem kvalitetsvin. Der er virkelig meget god vin fra Georgien, og Georgien har altid haft en stolt vintradition, som jeg ser meget frem til at dele og udbrede her i Danmark.

 

Georgisk er officiel økologisk importør, der er blevet til med vejledning. det georgiske nationale vinbureau. Georgisk importerer vin fra fortrinsvist små vinlandbrug over hele Georgien.

 

Georgisk er blevet til med stor hjælp fra min familie. Min mor Eka har designet logoet, min søster Mariam har stået for det grafiske design – hele min familie har fra starten hjulpet mig med at få Georgisk op og stå, og de er meget spændte på hvordan georgisk vin bliver taget i mod i Danmark.

 

Min webshop går i luften i januar 2022, men indtil da kan både privatpersoner og restauratører bestille direkte på contact@georgiskvin.dk eller 91835567. Hvis du/I gerne vil vide mere om Georgisk eller har spørgsmål, er du/I også altid velkommen til at kontakte mig.

Logo: Eka Gagnidze  

Graphical Design: Mariam Sagaradze